Poolhouses op maat

CONTACTEER ONS

Van 3D-ontwerp tot plaatsing: het gedreven team van Fofan voorziet jouw poolhouse tot in de puntjes. Kies je voor een landelijke poolhouse of ga je liever voor een modern ontwerp? Wij gaan aan de slag met poolhouses op maat waarna onze bekwame plaatsingsdienst een piekfijne installatie ter plaatse garandeert.

Een modern of luxe poolhouse?

Een poolhouse geeft jouw tuin sowieso een luxueuze uitstraling. Kies voor een modern poolhouse en kleed die in zoals je zelf wil. Gebruik onze poolhouses op maat als zomerkeuken, buitenlounge, kleedkamer …

Wil je een extra plaats voor rust en ontspanning? Kies dan voor een gekoppelde zithoek en terrasoverkapping. Gezellige avonden met vrienden en familie aan de rand van het zwembad gegarandeerd!

Mag het nog wat meer zijn? Kies voor schuivende glaswanden en maak van je zithoek een afgeschermde ruimte voor wind en regen, of een verwarmde plaats waar je urenlang kan vertoeven. Zo geniet je het hele jaar door van een luxueuze zomerervaring.

Een poolhouse op maat

Voor de opbouw van je poolhouse gebruiken wij enkel de beste materialen. De duurzame hardschuim planchetten vergen weinig onderhoud of vervelende schilderwerken. Ook het hardhout en thermowood zijn onderhoudsarm en bovendien ecologisch verantwoord. Om de langdurige kwaliteit van je poolhouse te garanderen, werken wij uitsluitend met kleurvaste, UV-bestendige folies (ook voor wie op zoek is naar een houten uitstraling voorzien we onderhoudsvriendelijke houtsoorten).

Op die manier zorgen we voor een duurzame en sterke opbouw van wanden en dakconstructies. Met 10 jaar kleurgarantie en een minimum aan onderhoud, ben je zeker van een mooie investering voor jarenlang genot!

Indien gewenst, voorzien we ook elektriciteit en andere nutsvoorzieningen voor de inrichting van je poolhouse.

Hoeveel kost een poolhouse?

De prijs van jouw poolhouse varieert naargelang de gewenste grootte en stijl. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, dan maken wij een correcte prijsberekening volgens de doorgegeven opmetingen. Wil je zeker zijn van de afmetingen? Dan komen wij ook graag eens langs!

Ik wil een vrijblijvende offerte